mijn kanker   'my box of crayons'


Wat kan me in het moment houden?

Ik schrijf in mijn blog over in het moment blijven en naast de dagdagelijkse dingen geeft muziek me kracht of neemt me even lekker mee in mijn emotie. Dat was er altijd al en nu bewuster en met volle aandacht. Mijn muziekkeuze is zo divers. Ik ben ook wat dat betreft niet in een hokje te plaatsen. 

Op deze subpagina deel ik een greep uit mijn momentjes die me in het moment brengen of houden. Wie weet wat het jou brengt. Enjoy.

Als mediteren niet bij je past dan vooral laten want anders raak je alleen maar afgeleid. Tijdens Qi gong was ik altijd boodschappenbriefjes aan het maken, mijn dag aan het doornemen, gesprekken aan het voorbereiden enz. Mijn 'mind' was nogal eigenwijs. Eigenlijk ben ik dat nog steeds hoewel ik het liever zelfwijs noem😏.

 

Zaterdag 8 september 2018

Inmiddels heb ik al geruime tijd het mediteren onder de knie en het geeft me innerlijke rust. Ik leef ècht in het moment. Wat een fijn gevoel. Zelfs in voor mij moeilijke situaties lukt het me om bij mezelf te blijven. 

Nog steeds ben ik een 'kitchendancer' en kan even helemaal uit m'n dak gaan op mijn muziek😉. Afgelopen week wat uitbundiger dan anders door de goede uitslag.

I'm high on life till the day I die😊....... 31 juli 2018... Volgend jaar Tomorrowland😉.

Vakantienummer juli 2018

Gevonden op ingspire......

Dansen houdt mij in het moment......

Als afsluiter van hun concert in de 013......

Methodische metal. Even lekker uit je plaat gaan. Songtekst zie onder😉.