mijn kanker   'my box of crayons'

Doordat ik in het kankerinstituut ben geweest is mijn innerlijke honger naar kennis weer gedeeltelijk gestild en heb ik honger naar meer. Aangezien op de menukaart meer gerechten staan die voor mij nog onbekend zijn ben ik nu in de onderzoek- en 'willen weten' modus. Zo veel interessante artikelen en filmpjes te vinden over onderzoeken, ontwikkelingen en behandelingen. Om ze ook later nog te kunnen bekijken deel ik ze hier. 

The truth about cancer 1


Vrijdag 9 februari 2018

10 februari 2018 wordt deze in Maastricht geplaatst. Top nieuws dat ik op mijn laatste bestralingsdag op het nieuws zag. Wat een cadeau......

Dit komt spoedig in Maastricht en de voorbereidingen zijn in volle gang. Mooi.

Duurt nog even voordat het echt mogelijk is. Kankerpatiënten wordt gevraagd om bloed af te staan voor verder onderzoek. Ook hier in Nederland dus.
Was mijn 1e vraag in het AvL of het niet 'gewoon' in mijn bloed te vinden was.
Ja dus, maar natuurlijk niet gewoon.

MammaPrint 1

MammaPrint 2

Wanneer Mammaprint......

https://borstkanker.nl/nl/voor-en-nadelen-bevolkingsonderzoek

Mammografie kan bij dicht borstweefsel de tumor niet altijd laten zien. Een echo wel. Aangezien ik dicht borstklierweefsel (borstdensiteit) heb is de kans op tumoren groter. Daarbij genetische aanleg. Ik had al gedacht dat dit zo was en nu uitleg gezien in filmpje van AvL. Interessant.

Emiel heeft mij geopereerd. Dank je wel!! Hij doet dit werk met liefde en dat merk je.